never close your lips to those you have opened your heart to

Asså hahah jag vill ju blogga helatiden HAHA! har saknat de galet mkt. Att sitta och skriva om ingenting haha låter skitkul ellerhur? Japp det är det! Imorgon blir det iallafall pizzahut med diamonds elvan och efter det möta älsklingen och tagga hem till mig och gjöra nått! Det var ju så länge sen! Buhuhu, eller? Näää hahaha men seriöst då: På lördag om det är bra väder blir det flatenbadet och på söndag har jag inga planer. hähä tar de som de kommer, de e mest chill så! Hähä vill utomlands så jag å emelie tittar på resor till cypern hihi kostar 4600 1vecka med hotell och flyg HALLÅ VÄÄÄÄÄRT?????
Ska fortsätta nu mahahh puss


Treat people as you would like to be treated. Karma is only a bitch if you are


HAHAHHAHHAHAHA jag är ju bara tvungen! Så jäääävla tuuuuung låt!


KUNGHANNA'S BACK BIAAAAAAAAAAAAAAAAAAATCH

häjhäjhäj! Det är galet många som frågar efter min blogg så nu kör vi igen WHEEEEEEEEY!
Kom precis hem från norrland, har varit på min lovely pojkväns landställe woopwoop! Vi har inte gjort nått speciellt typ hängt på stranden, åkit moppäää, filmer, sovit och mysat! Chillvecka gånger hundra, galet najs men är ändå skönt att komma hem och träffa alla!
Jag orkar inte skriva bibel, måste packa upp och tvätta kläder thihihi.
Pusspusspuussss



Hanna Karlson

Har tagit bort de gamla arkiven för jag orkar faktiskt inte med det! Nu blir det fresh start precis till sommaren! :D

Jag heter Hanna Louise Alice Karlson, föddes 9/9 1995 på södersjukhuset (Y) När jag var liten bodde jag i Sundbyberg vid Stortorget på Friluftsvägen men när jag var 4 så tyckte päronen att det var för litet så vi flyttade till ett radhus i Segeltorp, Huddinge. Jag går i Segeltorpsskolan i 9C och jag har gått där hela mitt liv utom ett halvår i 6an. Jag är social, mot folk som är sociala mot mig. Jag är glad när jag känner för det och har något att glädjas åt, är dryg när jag känner för att vara det, otrevlig när jag vill vara otrevlig mot en person jag stör mig på, ogillar eller har gjort mig någonting. Annars är jag typ världens snällaste människa. Det var allt för miggggggg